Norges mest spennende aksjer

Det norske markedet er fullt av spennende aksjer. Vi nordmenn elsker tross alt både grunderlivet og investeringer. Det er nettopp derfor de fleste av oss setter oss inn i investeringer og begynner å jobbe med å finne de beste aksjene. Det som dog er synd for de fleste av oss er at vi ikke har så mye å investere med. De fleste av oss har kanskje noen titalls tusener å sette inn. Da blir det ikke særlig med gevinst om vi setter pengene i aksjer som mest sannsynlig bare gir 4-5 % i avkastning. Et alternativ da kan være å ta litt mer risiko. Til det finnes det i det norske markedet ganske mange gode alternativer. Følgende er noen av Norges aller mest spennende aksjer. Investerer du i disse tar du riktignok en noe større risiko enn ved å gå for Equinor og de store gutta. Allikevel kan det være verdt det når disse selskapene vokser til himmelen og lengre.

Kreftforskning på børs

Først ut er selskapene som forsker på kreft. Her er det vanskelig å bare nevne en, så hva med å ta en titt på alle tre? Targovax, Bergen Bio og Nordic Nanovector er alle norske selskap som forsøker å løse kreftgåten hver eneste dag. Det synes også på deres spennende bevegelser i aksjeprisen. Disse er derimot perfekte eksempler på risikoen det innebærer. Aksjen kan vokse flere hundre prosent over natta dersom det viser seg at de er i nærheten av en kur mot kreften, mens den kan helt den andre veien dersom resultatene ikke møter standardene. Faktisk kan aksjen gå helt i bunnen. Men på den andre siden, så kan internasjonale konsern bryte inn og kjøpe selskapet for milliarder når resultatene tikker inn.

Vår favorittsektor med olja

Innenfor olja må vi selvfølgelig også ta en titt. Her er det nok kanskje Questerre Energy og Panoro Energy som er de mest interessante. Questerre er et kanadisk selskap med mye potensiale, men som aldri virker å få til å utnytte det. Det finnes så mye potensiale i Quebec regionen, men miljømotstandere og politikere er harde å kjempe i mot. Det problemet har ikke Panoro, som opererer i flere felt på Afrikas vestkyst. De har store inntekstpotensialer her også, men det skal nevnes at konkurransen er høy og olja ikke er av like stor kvalitet.

En rekke andre alternativer

Det finnes en rekke andre norske selskaper i tillegg til de ovennevnte som kan være spennende for høyrisikoinvesteringer. Eksempler er Hugo Games, North Energy, GiG, NEL og mange, mange fler. Nordmenn er rett og slett noen skikkelige kjøtere hva gjelder å by på vekstpotensiale. Det norske aksjemarkedet kan være en flott arena for deg dersom du ønsker skikkelig avkastning. Gjør et dypdykk i noen av de ovennevnte navnene, så er du klar for å hanke inn de store avkastningene!